Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

dimecres, 26 de setembre del 2012

Google Drive

El Google Drive és una eina que ens ofereix Google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. Així doncs, en l’última classe de GTIC vam fer grups de quatre persones i vam poder començar a investigar com funcionava aquesta eina. El meu grup el formem la Sara Berzas, l’Anna Fradera, l’Hug-Dídac Vicente i jo mateixa. Seguint les instruccions d’en Jordi vam iniciar l’activitat primerament amb la creació d’un document de text compartit, seguidament una presentació de diapositives i per a finalitzar fent un formulari.


FASES A REALITZAR:

1. Obrir el correu de Blanquerna o un altre compte gmail
2. Anar a l’apartat Drive del teu correu
3. Escollir el tipus de document que vols crear des de l’apartat “crear”
4. Nomenar el document
5. Compartir amb la resta de companys
6. Establir les accions que pot dur a terme cada company
Seguidament adjuntaré els diferents documents treballats amb el grup. Cal tenir en compte que es tracta d’una activitat de classe amb l’objectiu de conèixer i relacionar-se amb el mon de Google Drive, per tant el que s’ha de valorar bàsicament és la utilització i ús d’aquesta eina com a recurs dins de l’aula.


DOCUMENT DE TEXT


Enllaç

PRESENTACIÓ DE DIAPOSITIVES


Enllaç

FORMULARI

FULL DE CÀLCUL


Enllaç

Els Blocs

Actualment, molta gent fa servir els anomenats blogs, però quines diferències tenen en comparació de la premsa iniciada anys endarrere? Aquesta pregunta ens la resol el vídeo que adjunto en aquesta entrada.
Ens mostra la diferència entre els periodistes i professionals que al segle XX havien d’acordar les noticies que publicarien en els diaris, tenint en compte que la informació estava limitada. I en canvi, avui en dia amb els blogs cada persona informa i s'expressa amb total llibertat i pot intervenir en blogs d’altres persones per a donar la seva opinió o per a debatre temes d’interès amb altres bloggers.

Enllaç

dijous, 20 de setembre del 2012

Les webquests

Què son les webquess? És una pregunta que segurament molta gent s’ha formulat al llegir el títol d’aquesta entrada. Doncs, aquesta és la primera activitat que ens ha proposat en Jordi Simón, el nostre professor de GTIC. Explicar què són les webquests tenint en compte l’ajuda d’un vídeo extret de l’espai edu3 , un portal de radio i televisió educatiu per Internet.

Edu3.cat
Així doncs, després de veure aquest vídeo, en podem extreure un petit coneixement sobre què són les webquests. Una proposta didàctica, que es du a terme a partir de l’ajuda dels principals recursos d’Interenet, de manera guiada. On els alumnes combinen els continguts programats del curs i l’ús de les noves tecnologies. Aquest mètode tot i tenir cada alumne una responsabilitat individual, es treballar de forma cooperativa.

dimecres, 19 de setembre del 2012

Quines són les meves intencions amb la creació d’aquest blog?


Són molts els anys que portava desitjant que arribés el moment en que pogués començar a estudiar educació infantil , una nova etapa la que vull gaudir amb tots vosaltres. És per això que avui he creat el meu blog, un espai on començaré exposant tot un conjunt d’activitats realitzades a la universitat Ramon Llull en el mòdul “l’escola d’educació infantil”, el qual està format per  Gestió de la informació i TIC i Comunicació oral, escrita i digital.

Potser d'aquí uns anys seguiré amb aquesta aplicació, fent entrades i expossant els meus treballs i les feines que realitzaré amb els nens a una escola com a professora d'educació infantil .Així doncs, durant tot aquest temps espero que visiteu, participeu i gaudiu molt amb aquest blog. Benvinguts!