Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

dimecres, 26 de setembre del 2012

Google Drive

El Google Drive és una eina que ens ofereix Google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. Així doncs, en l’última classe de GTIC vam fer grups de quatre persones i vam poder començar a investigar com funcionava aquesta eina. El meu grup el formem la Sara Berzas, l’Anna Fradera, l’Hug-Dídac Vicente i jo mateixa. Seguint les instruccions d’en Jordi vam iniciar l’activitat primerament amb la creació d’un document de text compartit, seguidament una presentació de diapositives i per a finalitzar fent un formulari.


FASES A REALITZAR:

1. Obrir el correu de Blanquerna o un altre compte gmail
2. Anar a l’apartat Drive del teu correu
3. Escollir el tipus de document que vols crear des de l’apartat “crear”
4. Nomenar el document
5. Compartir amb la resta de companys
6. Establir les accions que pot dur a terme cada company
Seguidament adjuntaré els diferents documents treballats amb el grup. Cal tenir en compte que es tracta d’una activitat de classe amb l’objectiu de conèixer i relacionar-se amb el mon de Google Drive, per tant el que s’ha de valorar bàsicament és la utilització i ús d’aquesta eina com a recurs dins de l’aula.


DOCUMENT DE TEXT


Enllaç

PRESENTACIÓ DE DIAPOSITIVES


Enllaç

FORMULARI

FULL DE CÀLCUL


Enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada