Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

dijous, 20 de setembre del 2012

Les webquests

Què son les webquess? És una pregunta que segurament molta gent s’ha formulat al llegir el títol d’aquesta entrada. Doncs, aquesta és la primera activitat que ens ha proposat en Jordi Simón, el nostre professor de GTIC. Explicar què són les webquests tenint en compte l’ajuda d’un vídeo extret de l’espai edu3 , un portal de radio i televisió educatiu per Internet.

Edu3.cat
Així doncs, després de veure aquest vídeo, en podem extreure un petit coneixement sobre què són les webquests. Una proposta didàctica, que es du a terme a partir de l’ajuda dels principals recursos d’Interenet, de manera guiada. On els alumnes combinen els continguts programats del curs i l’ús de les noves tecnologies. Aquest mètode tot i tenir cada alumne una responsabilitat individual, es treballar de forma cooperativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada