Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

dimecres, 2 de gener del 2013

El bon comunicador

http://www.flickr.com/photos/globaleducationforum/5084201754/sizes/m/in/photostream/

Després de treballar molt a la classe de COED qui és un bon comunicador, se'ns va proposar seguir un personatge que ho fos. Així doncs, el meu grup vam decidir escollir Eduard Punset.

A partir d'aquí, vam crear un bloc on explicàvem els diferents seguiments que fèiem d'aquest comunicador. Vam fer un seguiment de dos mesos observant el seu bloc, el Twitter, el Facebook, el programa Redes i els altres llocs on sortia.

Finalment, després d'aquest treball seguint les xarxes de comunicació i els mitjans de comunicació vam poder concloure que Eduard Punset és un bon comunicador, ja que conté tots aquells requisits per ser un comunicador eficaç.

Per a poder veure el nostre bloc feu clic aquí .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada