Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

dilluns, 10 de desembre del 2012

Com parlar bé en públic



A l'assignatura de COED hem treballat el llibre Com parlar bé en públic dels autors Joana Rubio i Francesc Puigpelat.

Aquest llibre va dirigit a totes aquelles persones que necessitin una mica d'ajuda i d'empenta per a parlar en públic. A partir de petits trucs crea una seguretat al lector perquè aquest arribi a desenvolupar un meravellós discurs quan es trobi en aquesta situació. És un llibre ràpid de llegir, ja que facilita la comprensió a partir de l'ús d'exemples. A més a més aquest està dividit en diferents apartats, depenent del tema que es tracta a l'hora de fer un discurs. D'aquesta manera ajuda al lector a tenir una visió més esquemàtica dels punts que es treballen.

Recomano aquest llibre a tots aquells principiants que els hi faci por, que tinguin nervis o que estiguin insegurs d'exposar-se davant d'un públic el qual estarà pendent d'ells. Però no només a totes aquelles persones que comencen a ser oradors, sinó que també a aquelles que tenen experiència, ja que hi apareixen diversos recursos i trucs que faran que el seu discurs passi del notable a l'excel·lent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada