Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

dilluns, 15 d’octubre del 2012

Anàlisi d'un bloc


En la pàgina web de CEIP Les escoles de Gurb, hi ha una presentació de les diferents classes d’aquest col·legi on es mostren les activitats, sortides,  xerrades, cantates... que duen a terme els alumnes a partir de vídeos, dibuixos, textos i fotografíes, les quals aquestes últimes estan insertades amb el programa Picasa.

És un bloc educatiu d’aula professor-alumnes, on el mestre/a explica el que es du a terme a la classe, per així poder-ho fer servir com un diari recordatori pels alumenes i perquè els pares vegin tot el que els nens treballen sense la necessitat d’entregar papers informatius, els quals tenen desaventatges com per exemple:
  • No arribar a les mans dels pares
  • Que s’arrugui el paper
  • Tala d’arbres per aconseguir paper
  • No es poden introduir aspectes multimèdia com imatges o vídeos
  • Possibilitat d’interactuar en el blog
Tot i això no hi ha gairabé cap comentari ni de pares ni de nens, ja que principalment el que fan és informar-se i seguir el que fan els seus fills. 

La pàgina web d’aquesta escola a l’apartat dret conté una llista de blocs on hi ha un de cada curs. Aquests blocrolls són des de P-3 fins a 6é i a més a més un apartat anomenat English time on s’esxpliquen activitats i aspectes interessants en aquest idioma i finalment el bloc de l’AMPA. També han col·locat un calendàri i un conjunt de categories: activitats, crus 2008-2009, eduació infantil P-5, Festes, General, Sortides. Un apartat d’intranet les escoles i finalment un grup anomenat metes que es divideix en: entra, RSS dels articles, RSS dels comentaris i WordPress.org.

Finalment, cal esmentar que aquest bloc té diferents RSS: del blog, comentaris, XHTML 1.1, Design: Jide, Wordpress i Get Firefox. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada