Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Com adjuntar documents de Google Drive al bloc

Com he mostrat en alguna entrada anterior, en els blocs també es poden adjuntar documents de Google Drive. Però és tant fàcil com copiar el link de la pàgina? NO! Per enllaçar aquests documents s’ha d’aconseguir el codi embed, seguint uns passos:
  1. Fitxer
  2. Publicar a la web
  3. Copiar el Codi
  4. Insertar el Codi a l’apartat HTML del bloc (copiant el codi)
Però un cop seguits aquests passos, el document quedarà amb una mida massa gran per a publicar-lo correctament al bloc. Passos a seguir per a fer-lo més petit:
  • Si apareixen les paraules width i height. El número que hi ha seguit a les paraules canviar-lo per un de més menor.
  • Si no apareixen les paraules width i height. Seguidament de la paraula iframe cal posar “height= número que vulguis disminuir el document” i “width= número que vulguis disminuir el document”.
Finalment hi ha l'enllaç normal, que s'obté de la mateixa manera que l'altre, però no has de copiar el codi embed, sinó l'enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada