Dades personals

La meva foto
Feliç de ser mestra d'Educació Infantil. Orgullosa de poder ajudar a crear la base dels més petits, regalar-los moments i experiències i mentrestant aprendre i gaudir amb ells. Actualment segueixo formant-me com a mestra, realitzant la segona titulació d'Educació Primària a la universitat Ramon Llull. M'agrada tant tibar el fil dels alumnes com el meu propi.

divendres, 19 d’octubre del 2012

Land Art

Què és el Land Art?

El Land Art és una corrent artístic de la dècada dels anys setanta del segle XIX. Que té com a finalitat traslladar el treball artístic als espais naturals els quals son transformats pel pensament i l’acció artística. Les seves creacions es duen a terme a partir de l’ús del paisatge com a suport o matèria primera de l’obra. Per tant moltes d’elles desapareixen i només queda el record fotogràfic


Jacek Tylicki (Sopot, Polònia 1951)


Andy Goldsworthy (Cheshire, Englaterra, 1956)



Nils-Udo (Lauf, Alemayna 1937)



Dennis Oppenheim (Electric City, Washington 1938)




Exercici de classe

Un cop cercada la informació sobre el Land vam fer grups de quatre i cadascú va dur diferents materials que li provocaven unes sensacions i a partir d'aquí vam fer una obra.

Vam decidir fer-la a la pica de la classe de plàstica i reflexar el relax que ens tranmet la natura, a partir de materials com : l'aigua, fulles, pètals, escorça d'arbres, i fruits de diferents plantes.

Seguidament adjuntaré un doc amb la presentació de la nostra obra, on s'explica que ens va arribar a transmetre:

I finalment, aquest és el procés de la nostra obra:







Enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada